Jubileums aktivitet

Florø Pistolklubb

Velkommen til Florø

Norgesmesterskap Dynamisk Sportsskyting

NM Rifle – NM 2Gun – NM PCC 

Florø Pistolklubb ønsker alle deltakere og publikum  velkommen til 50 års jubileum. På vår hjemmebane Grovastøylen. Dette blir i sammarbeid med vår naboklubb Sogn og fjordane sportsskyttarklubb (SFS). 

Vi startar jubileums helgen med tidenes første Norgesmesterskap i PCC Fredag 25. September. Dette er ein match som går over 14 stager. Dette er ein forholdsvis ny klasse i norge, men ikkje tro noe annet en at det er ei match med høyt nivå på utøverene.

Så tyvstarter vi Fredag 25. September på ettermiddagen med Norgesmesterskap Rifle.  Lørdag 26. September fortsetter vi med NM rifle denne matchen er også på 14 stager, med utøvere som har VM gull og andre topp internasjonale plasseringer i sporten.

Søndag 27. September starter vi Pistol disiplinen, denne inngår i Norgesmesterskapet i 2Gun. Dette er eit Norgesmesterskap som kårer vinnerene i disiplinene i Rifle og Pistol sammenlagt. Det blir totalt 3 internasjonale matcher separat med LV. 3 status.

Klubbene Florø PK og SFS har satset hardt for å få dette til på kort varsel, og håper alle deltakere og publikum, skal få ein fantastisk tid på Grovastøylen i Florø.

Å ikkje minst få oppleve skyte sportens Formel 1 på nært hold.

Merk. Minner også på at det er påbud med hørselvern og verne-briller for publikum.

Sponsorar

time schedule

FPK 50-år Jubileumsmatch og NM 2-GUN
NM 2-GUN vil scores etter IPSC rules for Grand Tournament.

Gjeldende regelverk for Grand Tournament og NM 2-gun:
NM 2-gun vinnere i divisjon og kategori vil bli premiert i klassene Open, Standard, samt Production om det foreligger nok deltakere til at divisjonen blir recognised etter IPSC regelverket.
Om Production ikke har nok deltakere til å oppfylle kravet til antall deltakere vil disse automatisk bli flyttet over til Standard divisjonen, det behøves etter IPSC regelverk minimum 10 pers pr divisjon, og deretter 5 personer i hver kategori.
OBS!: Dette er divisjoner i NM/Grand Tournament nevnt over, IKKE divisjoner i Handgun eller Rifle match.

NM 2-gun Pistol:
Production Optics og Production Optics Light vil legges inn i matchen under samme kriterier som Open iht. Appendix A2 Grand Tournament rulebook.

 

2Gun teams

2gun Opne senior og supersenior

2Gun standar overall og senior

2Gun Open Overall